Pomáháme už od r. 2004
Hodnocení nejvyšší důvěryhodnosti Hodnocení nejvyšší důvěryhodnosti
Specialisté na Bavorsko
Ověření klienti
Možnost Skype pohovoru Možnost Skype pohovoru Novinka

Sviatky pokoja a radosti sú opäť tu

Ďalší rok uplynul a opäť sú pred nami Vianoce. Pre nás v SunSet-e je to najkrajšie obdobie v roku, tak ako pre väčšinu z vás. Sviatky Vianoc sú pre nás o to dôležitejšie, pretože sa na nás spolieha množstvo seniorov, ktorým robia jedinú spoločnosť počas najkrajších sviatkov v roku naše opatrovateľky. Za to Vám, milé naše opatrovateľky a páni opatrovatelia patrí veľká vďaka.

Práve vy musíte častokrát obetovať sviatky s rodinou na úkor práce. No zároveň všetci vieme, že táto vaša práca má zmysel a radosť, ktorú prinášate do sŕdc starých, chorých a osamelých je tisíc krát väčšia než smútok z odlúčenia.

My ostatní, ktorí máme potrebu pomáhať máme práve teraz jedinečnú príležitosť urobiť niekomu tieto Vianoce krajšími. SunSet ponúka na obdobie koncoročných sviatkov ešte niekoľko voľných pracovných pozícii s atraktívnym bonusom od 150€ do 200€ za vycestovanie. Neváhajte preto a prihláste sa pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú. Okrem nádherného pocitu nápomocnosti získate aj slušnú mzdu, férové podmienky a ľudský prístup našich pracovníkov. Viac na https://cz.sunsetpartner.eu/pracovni-nabidky.

Veselé Vianoce a Šťastný nový rok 2021 VÁM želá SunSet – Váš spoľahlivý partner už od roku 2004.